Dermo-

kosmetiikka

Apteekistamme löytyy monipuolinen ja laaja valikoima dermokosmetiikkaa sekä päänahan- ja hiustenhoitotuotteita. Koulutettu henkilökuntamme opastaa oikeiden tuotteiden valinnassa.

Eucerin

Hoitava Eucerin®-ihonhoitosarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille varmistaen, että iho saa kaikkein parhaimman hoidon. Eucerin-tuotteet ovat miellyttäviä, nopeasti imeytyviä eivätkä tuki ihohuokosia.

Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä. Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

A-Derma

A-Derma-tuotteiden vaikuttava aine on ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa suojaava ja rauhoittava Rhealba®-kaura. Kaikki sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja niissä käytetty kaura on luonnonmukaisesti viljelty.

ACO

Pohjoismainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Minicare -sarja lasten ihonhoitoon.

Avène

Tutkitusti ihoa rauhoittava Avène on terveyslähdeveteen perustuva herkän ihon hoitosarja. Avène-sarjassa on myös aurinkotuotteita, joista löydät juuri itsellesi ja perheellesi sopivan vaihtoehdon. Iho tulisi muistaa suojata aina auringon paisteessa.

Ducray

Ducray-tuotteet hoitavat päänahkaa ja hiuksia. Valikoimasta löytyvät ratkaisut kaikkiin päänahan ongelmiin, myös lapsille.

Favora

Uudistuneen Favora-sarjan tuotteet puhdistavat ja hoitavat sekä kasvojen että vartalon ihoa hellävaraisesti. Sarjassa saatavana myös hajusteettomat ja lisäaineettomat aurinkotuotteet.

IDUN Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä. Sarjaan kuuluu muun muassa meikkivoiteita, poskipunia, maapuutereita, rajauskyniä ja luomivärejä, jotka on kehitetty sopimaan jokaiselle ihotyypille. Lisäksi valikoimissa ovat siveltimet ja niiden tehokas puhdistusaine.

La Roche-Posay

La Roche-Posay on yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema herkän ihon tuotesarja, jonka jokaisen tuotteen ytimenä on rauhoittava ja antioksidanttinen La Roche-Posay -lähdevesi. Sopii koko perheelle.

Lierac

Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa, Lierac-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Lierac-ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. Laajasta tuotesarjasta niin naiset kuin miehetkin löytävät monipuolisesti sekä kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita.

Louis Widmer

Louis Widmer on vastuuntuntoista dermatologista ihonhoitoa. Miltei kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että täysin hajusteettomina.

Vichy

Vichyn lähdevettä sisältävät, myös herkälle iholle tarkoitetut ihonhoitotuotteet on testattu ihotautilääkärin valvonnassa.