Durex natural moisture liukuvoide 100 ml

Durex Naturals Moisture liukuvoide, valmistettu 100-prosenttisesti luonnollisista ainesosista.
Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
Midsona Finland Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
SKU:
9524784
14,11 €
141,10 € / 0.1000
Durex Naturals Moisture liukuvoide on valmistettu 100-prosenttisesti luonnollisista ainesosista ja se sisältää luonnollista hyaluronihappoa, joka tunnetaan kosteuttavista ominaisuuksistaan. Voiteen hellävarainen koostumus kosteuttaa pitkäkestoisesti, sekä edesauttaa haavaumien ja rikkoutuneiden limakalvojen paranemista. Liukaste on suunniteltu tekemään jokaisesta kerrasta luonnollisen pehmeän ja aistillisen tuntuista. Vesipohjainen koostumuksemme on valmistettu 100-prosenttisesti luonnollisista ainesosista, se ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita ja on pH-ystävällinen.
Avaa flip top -korkki, purista muutama pisara geeliä & levitä se mihin haluat ja nauti. Tätä liukuvoidetta voi käyttää luonnonkumista eli lateksista sekä polyisopreenista valmistettujen kondomien sekä seksilelujen kanssa.

null

Aqua, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Sodium Hyaluronate, Potassium Lactate, Lactic Acid.
Säilytetään huoneenlämmössä (5-25 ° C). Älä käytä tuotetta viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen. Avattu tuote käytettävä kuuden kuukauden kuluessa.
Noudata aina käyttöohjeita. Sopii vaginaaliseen-, anaali- ja suuseksiin. Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle tai haavoihin. Jos ärsytystä ilmenee, lopeta liukuvoiteen käyttö. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Tuotteen nauttiminen on turvallista, mutta se ei ole elintarvike. Tuote ei toimi ehkäisynä eikä se sisällä spermisidiä. Durex-liukuvoiteet saattavat hidastaa siittiöiden liikkeitä. Kysy neuvoa terveydenhuollon henkilökunnalta liukuvoiteen käytöstä raskauden tai imetyksen aikana. Jos kärsit jatkuvasti emättimen kuivuudesta tai joudut turvautumaan liukuvoiteeseen aina vaginaalisen seksin aikana, käänny lääkärin puoleen.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)